PRIVACYVERKLARING


Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Oirschot, SBBO respecteert de privacy van haar leden, in het bijzonder hun rechten met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie hebben wij daarom een beleid geformuleerd en geïmplementeerd met betrekking tot deze verwerkingen zelf, het doel ervan alsook de mogelijkheden voor betrokkenen om hun de rechten zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen.

 

Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kun u terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens http://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

 

De aan u beschikbaar gestelde privacy policy is de enige versie die van toepassing is, totdat een nieuwe versie de huidige versie vervangt.

 

 

Artikel 1 – Wettelijke bepalingen

 

Verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens (hierna te noemen “de beheerder”) SBBO, gevestigd den Uitvanck 15, 5688XG te Oirschot, KvK-Nummer: 41093964

 

Artikel 2 – De verwerking van persoonsgegevens

 

1.      Uw persoonsgegevens worden verzameld door SBBO. Onder persoonsgegevens worden verstaan: alle informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon; als identificeerbaar wordt beschouwd een natuurlijk persoon die direct of indirect kan worden geïdentificeerd, met name aan de hand van een indentificator zoals naam, identificatienummer, locatiegegevens, een online indentificator of een of meer elementen die kenmerkend zijn voor fysieke, fysiologische, genetische, psychische, economische, culturele of sociale identiteit.

 

2.      Wij verwerken de volgende categorieën persoonsgegevens van U: Naam, Adresgegevens, emailadressen en telefoonnummers.

 

 

Artikel 3 – Doel van de verwerking

 

Wij verzamelen uw persoonsgegevens niet zomaar. Uw persoonsgegevens worden verwerkt voor:

a.      Een betere dienstverlening naar u toe.

b.      Het onderhouden van relaties met u en voor u.

c.       Onze ledenadministratie.

 

 

Artikel 4 – Registratie persoonsgegevens

 

Uw persoonsgegevens worden geregistreerd in een (elektronisch) register.

 

 

Artikel 5 – Uw rechten met betrekking tot uw gegevens

 

1.      Op grond van artikel 13 lid 2 sub b AVG heeft eenieder recht op inzage van en rectificatie of wissing van zijn persoonsgegevens of beperking van hem betreffende verwerking, alsmede het recht tegen de verwerking bezwaar te maken en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U kunt deze rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen via: info@oirschotveilig.nl

2.      Op ieder verzoek daartoe dient te worden vergezeld van een kopie van een geldig identificatiebewijs, waarop u uw handtekening heeft gezet en onder vermelding van het adres waarop er met u contact kan worden opgenomen. Binnen een maand na het ingediende verzoek, krijgt u antwoord op uw verzoek. Afhankelijk van de complexiteit van de verzoeken en het aantal van de verzoeken kan deze termijn indien nodig met 2 maanden worden verlengd.

 

 

Artikel 6 – Wettelijke verplichtingen

 

In geval van schendig van enige wet- of regelgeving, waarvan de betrokkene wordt verdacht en waarvoor de autoriteiten persoonsgegevens nodig hebben die de beheerder verzamelt, worden deze aan hen verstrekt na een uitdrukkelijk en gemotiveerd verzoek van die autoriteiten, waarna deze persoonsgegevens mitsdien niet meer onder bescherming van de bepalingen van deze privacyverklaring vallen.

 

Artikel 7 – Commerciële aanbiedingen

 

1.      U kunt commerciële aanbiedingen krijgen van de beheerder wanneer u daarvoor toestemming heeft gegeven. Indien u deze niet (meer) wenst te ontvangen, stuurt u een e-mail naar het volgende adres: info@oirschotveilig.nl

2.      Uw gegevens worden niet gebruikt door partners van de verantwoordelijke voor commerciële doeleinden.

 

Artikel 8 – Bewaartermijn gegevens

 

De door de beheerder bewaarde gegevens worden gebruikt en bewaard voor de duur zoals deze bij de wet is bepaald.

 

Artikel 9 – Toepasselijk recht

 

Op deze voorwaarden is Nederlands Recht van toepassing. De rechtbank van de vestigingsplaats van de beheerder is exclusief bevoegd bij eventuele geschillen omtrent deze voorwaarden, behoudens wanneer hierop een wettelijke uitzondering van toepassing is.

 

Artikel 10 – Contact

Voor verzoeken, vragen, productinformatie of meer informatie, kunt u zich richten tot info@oirschotveilig.nl, telefoon 0499 – 378193

 

 

Deze privacyverklaring is van toepassing vanaf 1 juni 2018 tot nader order


SBBO

  • oirschot
  • sbbs
  • Vonder

Postbus 196
5688 ZK Oirschot
www.oirschotveilig.nl
info@oirschotveilig.nl