NIEUWS


'Keurmerk Veilig Ondernemen Certificaat Continu Samenwerken' uitgereikt aan SBBO/Oirschot Veilig

De bedrijventerreinen De Stad en De Scheper hebben het door KIWA toegekende certificaat 'Keurmerk Veilig Ondernemen Certificaat Continu Samenwerken' uitgereikt gekregen. Bekijk hier het certificaat (PDF) »

 

 

 

 

 

SBBO Nieuwsbrief december 2020

Op 29 oktober 2020 overhandigde de voorzitter van de SBBO, Tico Dekkers, het nieuwe certificaat aan burgemeester Judith Keijzers - Verschelling. Bekijk de nieuwsbrief (PDF) »

 

 

 

 

 

 

SBBO Nieuwsbrief juni 2020

Chapeau voor alle inspanningen van bedrijven op De Scheper en De Stad die nodig waren voor de beheersing van de pandemie en veiligheid van mensen en objecten. Bekijk de nieuwsbrief (PDF) »

 

 

 

 

 

 

SBBO Nieuwsbrief december 2019

SBBO start in januari met de verlenging van het KVO-certificaat ‘Continu Samenwerken’ en Veilig Ondernemen. Bekijk de nieuwsbrief (PDF) »

 

 

 

 

 

 

SBBO Nieuwsbrief mei 2019

Deze nieuwsflits gaat over de vernieuwingen en uitbreidingen van camera’s op de bedrijventerreinen De Stad en De Scheper. De laatste wijziging was een zichtcamera en kentekenscancamera aan de Uitvanck hoek Heersdijk, die de bewegingen vanaf de Miekoeksebrug in de gaten houdt. Niemand kan ongezien het bedrijventerrein op of af. Bekijk de nieuwsbrief (PDF) »

 

 

 

 

SBBO Nieuwsbrief december 2018

Deze nieuwsflits gaat over de maatregelen die u kunt ondernemen om misbruik van uw bedrijfspand te voorkomen. Ook komt aan bod wat u allemaal kunt doen om cybercriminelen die het op uw bedrijf gemunt hebben voor te zijn. Bekijk de nieuwsbrief (PDF) »

 

 

 

 

 

SBBO Nieuwsbrief september 2018

Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Oirschot wil u als ondernemer graag regelmatig informeren. Ook schenken we in deze nieuwsflits aandacht aan het Keurmerk Veilig Ondernemen voor brand en diefstal. Bekijk de nieuwsbrief (PDF) »

 

 

 

 

 

SBBO Nieuwsbrief maart 2018

Deze maand hebben we, in aanvulling op de reeds grote investeringen van 2017, extra camera’s geďnstalleerd op de Scheper bij Smits Bouwbedrijf en het fietspad Schepersweg en op de hoek Herders Pasmandreef en Schepersweg. Op de Stad bij Multimate kruising Industrieweg en de Stad op de hoek bedrijvenweg. Dit om het netwerk van camera’s op de bedrijventerreinen te optimaliseren. Bekijk de nieuwsbrief (PDF) »

 

 

 

SBBO Meldkaart maart 2018

Op deze kaart staan handige richtlijnen voor communicatie met belangrijke instanties over veiligheid. Op de website www.oirschot.nl (onder het kopje Inwoners en dan Veiligheid) vindt u meer informatie en adressen die u nodig kunt hebben in noodgevallen of bij onregelmatigheden. Bekijk de meldkaart (PDF) »

 

 

 

 

 

SBBO Nieuwsbrief september 2017

Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Oirschot wil u als ondernemer graag regelmatig informeren. Het afgelopen jaar vierden we het 20-jarig bestaan van de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Oirschot (SBBO).En zoals u in deze nieuwsflits kunt lezen, zitten we ook dit jaar absoluut niet stil! Zo hebben we een nieuw camerasysteem op bedrijventerrein De Stad en De Scheper gerealiseerd, waardoor we klaar zijn voor een nieuw decennium. Ook schenken we in deze nieuwsflits aandacht aan de certificering Keurmerk Veilig Ondernemen. Bekijk de nieuwsbrief (PDF) »

 

 

SBBO Meldkaart september 2017

Op deze kaart staan handige richtlijnen voor communicatie met belangrijke instanties over veiligheid. Op de website www.oirschot.nl (onder het kopje Inwoners en dan Veiligheid) vindt u meer informatie en adressen die u nodig kunt hebben in noodgevallen of bij onregelmatigheden. Bekijk de meldkaart (PDF) »

 

 

 

 

 

'Keurmerk Veilig Ondernemen' uitgereikt aan SBBO/Oirschot Veilig

De bedrijventerreinen De Stad, De Scheper en Westfields hebben het door KIWA toegekende certificaat 'Keurmerk Veilig Ondernemen' uitgereikt gekregen. Bekijk hier het certificaat »

 

 

 

 

 

 

SBBO Nieuwsbrief september 2016

Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Oirschot wil u als ondernemer graag regelmatig informeren. Deze uitgave staat in het teken van ons 20 jarig bestaan en vernieuwing van het camerasysteem op alle bedrijfsterreinen. Bekijk de nieuwsbrief (PDF) »

 

 

 

 

 

SBBO Nieuwsbrief september 2015

Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Oirschot wil u als ondernemer graag regelmatig informeren. In de nieuwsbrief van september 2015 leest u onder andere over: De kracht van collectieve samenwerking, Loyaliteit, Ons draadloos cameranetwerk, Westfields, digitale facturatie, nachtelijke surveillance & het certificaat ‘Keurmerk Veilig Ondernemen’. Bekijk de nieuwsbrief (PDF) »

 

 

 

 

Nieuwe investeringen op De Stad en De Scheper

SBBO hecht er grote waarde aan haar kwaliteit optimaal te houden en waar nodig te verbeteren en werkt onder de ISO norm aan regelgeving en normeringen. Nadat we de camerasystemen op de Stad hebben vernieuwd en uitgebreid hebben we thans ook het camerasysteem op de Scheper uitgebreid met en Dome Camera en twee kentekenregistratie camera’s bij de ingang van de Scheper aan de Beerschotseweg. Deze investering vergroot de veiligheid voor de Uitbreiding van de Scheper.

 

 

 


SBBO

  • oirschot
  • sbbs
  • Vonder

Postbus 196
5688 ZK Oirschot
www.oirschotveilig.nl
info@oirschotveilig.nl