Categorieën
Actueel

De operatie ‘Vernieuwing en uitbreiding beveiligingscamera’s’ voor bedrijventerrein de Stad en de Scheper afgerond

Op bedrijventerrein de Stad en de Scheper werden 44 nieuwe camera’s geïnstalleerd door onze partner Trigion Brand en Beveiligingstechniek uit Schijndel.

Alle Camera’s geven zowel overdag als ’s nachts gekleurde en heldere beelden, waardoor er altijd sprake is van een goede bewijslast. De ANPR (automatische kentekenplaat herkenning) brengt de kentekenplaat goed in beeld. Of het nu gaat om een schade, aanrijding, bedreiging of diefstal, zowel uzelf als de politie zal met behulp van de camerabeelden eenvoudig de oorzaak kunnen achterhalen en de daders opsporen.

Met medewerking MKB-Nederland, Gemeente Oirschot, Politie en Brandweer leveren wij u een systeem met een groter gevoel van veiligheid en bescherming. De systemen zijn continu onderworpen aan vernieuwing en verbetering met terugkoppeling aan u als gewaardeerd deelnemer aan het collectief.

Mits u lid bent van SBBO natuurlijk, want zonder loyaliteit van deelname aan het collectief kunnen we geen continuïteit waarborgen. Meld u vandaag nog aan »