Contact

Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Oirschot
Den Uitvanck 15
5688XG Oirschot

Telefoon: 0499-37 81 93
E-mail: info@oirschotveilig.nl
Facebook: https://www.facebook.com/stichting.oirschotveilig

SBBO werkt samen met:

SAMEN STERK
Samen nemen en dragen we verantwoordelijkheid voor beveiliging en kwaliteit. Hoe meer deelnemers, hoe lager de kosten. U kunt meedenken in het keurmerk voor veilig ondernemen. Alleen als deelnemer kunt u gebruik maken van bovengenoemde meerwaarde. Kunt u bedenken wat redenen zijn om het niet te doen of heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met info@oirschotveilig.nl

Richtlijnen voor communicatie met belangrijke instanties over veiligheid

Handige richtlijnen voor communicatie met belangrijke instanties over veiligheid. Op de website www.oirschot.nl/veiligheid vindt u meer informatie en adressen die u nodig kunt hebben in noodgevallen of bij onregelmatigheden.

U kunt ook onze handige noodkaart downloaden (PDF) »


AED’s

Kijk op www.ehbo-oirschot.nl voor locaties van de AED’s.

Meld Misdaad Anoniem

Meldingen kunnen gaan over bijvoorbeeld moord, mishandeling, overvallen, drugs, brandstichting, wapen- of mensenhandel. Zo levert u een bijdrage aan de veiligheid in uw eigen omgeving. Kijk op www.meldmisdaadanoniem.nl.

WhatsApp Buurtpreventie 

WhatsApp-preventie is een moderne, digitale vorm van buurtpreventie. Het grote voordeel van WhatsApp is dat je elkaar snel een berichtje kunt sturen en elkaar eventueel kunt waarschuwen. Een bijkomend voordeel is dat het tot betere sociale contacten kan leiden. www.oirschot.nl/mijn-buurt.

De politie voor een veiliger Nederland

De politie beschermt de democratie, handhaaft de wet en is het gezag op straat. De politie werkt actief samen met burgers en partners. Zij heeft oog en oor voor wat er leeft in de samenleving. Zie ook www.politie.nl.

Telefoon bij spoed: 112
Is het geen spoed of wilt u contact met uw wijkagent, bel dan 0900-8844

Brandweer Oirschot

Bijna elke gemeente in Nederland heeft een eigen brandweer. Er zijn in Nederland 25 regionale brandweren in evenveel veiligheidsregio’s. Telefoon bij spoed: 112.

Is het geen spoed, bel dan 040-2203203 (Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost)

Promeon Security B.V. Surveillance en Bewaking Oirschot

Naast de camerabewaking is Promeon Security belast net de nachtelijke surveillance. Voor het veiligstellen van camerabeelden na een inbraak bel 0499-847266 b.g.g. 0499-378193

Trigion

Trigion ondersteunt SBBO bij het uitvoeren van hun veiligheidsbeleid en houden straten en buurten veilig o.a. door middel van camerasystemen. Bel 088-2986750. www.trigion.nl