HET CONCEPT


Bij elk lidmaatschap hoort de standaard “Veiligheidsmap”van Oirschot. Hierin vindt u een totaal beveiligingsconcept voor de bedrijventerreinen in de regio Oirschot, het buitengebied en het centrum van Oirschot. De map is samengesteld onder het project Oirschot Veilig.

Het on line veiligheidsplatform van SBBO is een netwerk van dome-camera’s en camera’s met kentekenherkenning dat opgebouwd is uit verschillende schillen. Het systeem werkt op basis van een draadloze verbinding waarbij zichtverbindingen gemaakt worden tussen de verschillende locaties. De camerabeelden worden uitgelezen en zeven dagen bewaard. In de eerste schil wordt er om het hele terrein een bewakingsschil gelegd. Alle toegangswegen worden afgeschermd door middel van de camera’s(virtueel hekwerk) en waar nodig worden toegangsbeperkende maatregelen toegepast en bouwkundige zaken gecontroleerd. In de tweede schil in het bedrijventerrein verdeeld in diverse compartimenten die worden voorzien van dome-camera’s die actief toezien. De derde schil is het terrein van de individuele ondernemer. Het collectieve plan reikt in principe tot de deur van het bedrijf. Het plan voorziet verder van diverse mogelijkheden om met aanvullende camera’s, die binnen en buiten uw bedrijf geplaatst zijn, aan te sluiten op de toezichtsregeling van het concept.

Het is van belang dat de interne beveiligingssystemen van de ondernemers in het protocol van de meldkamer in de lijst zijn opgenomen. Bij calamiteiten worden de camera’s hierop gefocust.
Protocol is onderverdeeld in een samenwerking met:

www.trigion.nl

www.politie.nl

www.harrienijssen.nl

www.rabo.nl/hgwz

www.promeonsecurity.nl

SBBO

  • oirschot
  • sbbs
  • Vonder

Postbus 196
5688 ZK Oirschot
www.oirschotveilig.nl
info@oirschotveilig.nl